Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Mobilier de laborator Blaturi de lucru
Mobilier de laborator
Blaturi de lucru
  Cod Descriere produs  
Blat de lucru BC10 Blaturi din ceramica. Ceramica tehnica antiacida de grosime minima 28 mm, optional cu margine suprainaltata antipicurare, rezistenta la agenti chimici, apa, socuri si temperaturi foarte mari, ignifug, cu suprafata de lucru smaltuita mata sau lucioasa. Este recomandat in laboratoare unde se lucreaza cu substante foarte corozive chimic si temperaturi mari, pot fi incluse in blat chiuvete din acelasi material. Dimensiuni in afara standardului - la cerere, orice dimensiune in limita 2000/1000.
Blat de lucru BL10 Blaturi din laminat. Blat laminat de minim 13 mm, rezistent la majoritatea agentilor chimici timp de 4/8/16 ore, rezistent la dezinfectanti, ignifug si antistatic, nu absoarbe apa, cu rezistenta mecanica buna. De uz general, recomandat in laboratoare de microbiologie, pentru mobilier sanitar, in industria alimentara, laboratoare chimice sau scolare. Dimensiuni in afara standardului - orice dimensiunie in limita 1500/3000.
Blat de lucru TOP10 Blaturi din PP. Blat din PP, foarte rezistent chimic, cu rezistenta mecanica buna, rezistent la dezinfectanti, recomandat in laboratoare de microbiologie, laboratoare chimice sau scolare.
Blat de lucru BRS Blaturi din compozit Rausolid. Blat cu rezistenta chimica medie, rezistent la dezinfectanti, rezistenta termica pana la 160°C, nu absoarbe apa si poate fi realizat la orice lungime, rezultand blaturi continue. Se pot repara usor eventuale taieturi/zgarieturi, se poate rascheta pentru regenerarea suprafetei de lucru. Dimensiuni in afara standardului - orice dimensiune.
Blat de lucru BR10 Blaturi din rasina epoxi. Blat foarte rezistent mecanic si chimic, pot fi reparate eventuale zgarieturi, se pot aplica chiuvete din acelasi material, poate fi lustruit, este un produs in masa cu rezistenta termica foarte buna. Dimensiuni in afara standardului - la cerere orice dimensiune.
Structuri
Blaturi de lucru
Corpuri de depozitare
Panouri de servicii
Chiuvete de laborator
Dulapuri de reactivi
Accesorii de laborator
Mobilier de birou
Mobilier scolar si pentru universitati
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS