Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Paleta completa pentru laboratorul dumneavoastra Aparatura de laborator
CONFIDENTIALITATE

Conditii generale pentru utilizarea site-ului
Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos ("Conditii generale"), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu APARATURADELABORATOR.RO, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Drepturi de proprietate intelectuala
Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea APARATURADELABORATOR.RO sau a unor terti care au autorizat APARATURADELABORATOR.RO sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la APARATURADELABORATOR.RO, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de marca
Numele APARATURADELABORATOR.RO, logo-ul APARATURADELABORATOR.RO etc., sunt marci inregistrate.
Alte marci sunt de asemenea mentionate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de APARATURADELABORATOR.RO, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de APARATURADELABORATOR.RO.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la APARATURADELABORATOR.RO sau de la titularii respectivi constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii despre produse si servicii
Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii APARATURADELABORATOR.RO distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea APARATURADELABORATOR.RO.
APARATURADELABORATOR.RO isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea APARATURADELABORATOR.RO, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua comerciala
APARATURADELABORATOR.RO in Romania este la dispozitia dumneavoastra pentru a va comunica informatiile suplimentare pe care ati putea dori sa le cunoasteti cu privire la fiecare dintre produsele si serviciile prezentate pe site.

Hyperlink-uri
Plasarea unui hyperlink spre site-ul nostru necesita o autorizatie prealabila in scris de la APARATURADELABORATOR.RO. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului.
APARATURADELABORATOR.RO nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.aparaturadelaborator.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, APARATURADELABORATOR.RO, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.
Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de APARATURADELABORATOR.RO, de afiliatii sai ori de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Drept aplicabil
Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale
APARATURADELABORATOR.RO isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Agitatoare de laborator
Analizoare pentru lapte
Analizoare TOC
Autoclave de laborator
Bai de apa si bai ultrasonice
Balante de laborator
Camere climatice
Circulatoare racire, incalzire
Congelatoare de laborator
Distilatoare
Microscoape
Mori de laborator
Preparatoare de medii
Sisteme de digestie Kjeldahl
Titratoare
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS