Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Mobilier de laborator Corpuri de depozitare sub blat si independente
Mobilier de laborator
Corpuri de depozitare sub blat si independente
  Cod Descriere produs  
Corp depozitare CFsm Corpuri de depozitare sub blat fixe, pe soclu metalic. Corpuri fixe pe soclu metalic realizat din profil rectangular din otel cu sectiune 50/30/2 de inaltime 100 mm. Acest tip de structura a corpurilor permite igienizarea facila de sub corpurile de depozitare si cu ajuorul picioruselor reglabile pe inaltime permite compensarea eventualelor denivelari ale pardoselii. Corpurile pe soclu sustin blatul de lucru in mod independent, fara a fi nevoie de structura metalica aditionala de tip "C" sau "H". Este recomandata pentru mese la care sunt necesare posturi de lucru si pentru module sanitare, pentru blaturi de pana la 2000 mm fiind suficiente 2 corpuri de sustinere. Potrivita in orice tip de laborator. Aceste corpuri au o latime de 550 mm si o inaltime de 880 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Corp depozitare CFsu Corpuri de depozitare sub blat fixe, suspendate de structura mesei. Aceste corpuri de depozitare sunt prinse de structura metalica a mesei, neavand contact cu solul, astfel permitand igienizarea si accesul facil sub acestea. Au o latime de 550 mm si o inaltime de 750 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Corp depozitare CDM Corpuri de depozitare sub blat mobile. Aceste corpuri de depozitare sunt asezate pe roti din cauciuc, 2 dintre ele autoblocabile pentru fixarea pe pozitie. Fiind mobile pot fi usor mutate si suprafata de sub acestea usor igienizata. Aceste corpuri au o latime de 550 mm si o inaltime de 750 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Corp depozitare CDI Dulapuri de depozitare independente inalte. Corpuri de depozitare inalte de diverse dimensiuni si cu diverse configuratii. Acestea dispun de rafturi reglabile pe inaltime (optional cu suport de polite rigidizat impotriva extractiei accidentale). Sertarele au glisiere metalice cu extractie totala (optional amortizate), iar balamalele sunt anticorozive (optional cu deschidere la 270° si amortizate). Aceste corpuri au o latime de 450/540 mm si o inaltime de 2100 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Corp depozitare
CDJ Dulapuri de depozitare independente joase. Corpuri de depozitare joase de diverse dimensiuni si cu diverse configuratii. Acestea dispun de rafturi reglabile pe inaltime (optional cu suport de polite rigidizat impotriva extractiei accidentale). Sertarele au glisiere metalice cu extractie totala (optional amortizate), iar balamalele sunt anticorozive (optional cu deschidere la 270° si amortizate). Aceste corpuri au o latime de 450 mm si o inaltime de 900 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Corp depozitare CDsp Dulapuri de depozitare suspendate pe perete. Corpuri de depozitare suspendate de perete, modulare, de diverse dimensiuni si cu diverse configuratii. Acestea dispun de rafturi reglabile pe inaltime (optional cu suport de polite rigidizat impotriva extractiei accidentale), iar balamalele sunt anticorozive (optional cu deschidere la 270° si amortizate). Aceste corpuri au o latime de 300/550 mm si o inaltime de 700/750 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Structuri
Blaturi de lucru
Corpuri de depozitare
Panouri de servicii
Chiuvete de laborator
Dulapuri de reactivi
Accesorii de laborator
Mobilier de birou
Mobilier scolar si pentru universitati
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS