Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Aparatura de laborator Echipamente pentru analiza vinului si a berii
Aparatura de laborator
Echipamente pentru analiza vinului si a berii
  Denumire Descriere produs  
Distilator oenologic Distilator oenologic ASTORILAB model VA/SO2 Kombo VA/SO2 Kombo permite determinarea continutului alcoolic cu o acuratete mai buna de 0,2% datorita metodei ebuliometrice si a unui software special. Avantajele sistemului: sistem complex ce permite determinarea aciditatii volatile, continutului de alcool si SO2; pot fi analizate diverse probe alcoolizate (vin, must); rata de distilare cu 25% mai mare comparativ cu metoda conventionala; distilari repetate cu o rata uniforma a incalzirii; determinarea concentratiei alccolice bazata de metoda ebuliometrica. Timp de distilare 12 min./proba (V.A), 10 min./proba pentru SO2 liber, 10 min./proba pentru SO2 legat, 5 min./proba pentru procentul alcoolic, 5 min./proba pentru determinarea punctului de fierbere. Adauga in cos
Distilator oenologic Distilator oenologic ASTORILAB pentru determi-narea concen-tratiei alcoolice Determinarea procentului de alcool pentru vinuri si lichioruri este una din cele mai frecvente si totodata cea mai importanta analiza oenologica. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui sistem ce permite distilarea unei probe sau simultan a unui numar de 1,2 ,3 sau 6 probe. Avantajele sistemului: sistem ce permite analiza simultana a unui numar de 1,2 ,3 respectiv 6 probe; pot fi analizate diverse probe alcoolizate ( vin, lichior); oprirea automata a distilarii daca flaconul colector contine distilat peste 95%. Timp de distilare: 7 minute (volum proba 50 ml) si 24 minute (volum proba 250 ml). Adauga in cos
Instalatie ASTORILAB Instalatie ASTORILAB pentru determi-narea aciditatii volatile Determinarea aciditatii volatile la vinuri se realizeaza cu ajutorul acestui sistem pentru o proba sau simultan pentru mai multe probe (3, 4 respectiv 6 probe). Avantajele sistemului: sistem ce permite analiza simultana a unui numar de 3, 4 respectiv 6 probe; pot fi analizate diferite tipuri de probe de vin sau bauturi alcoolice; evacuarea automata a probelor la finalul procedurii de distilare; distilari repetate fara a fi necesara racirea sistemului; timpi de distilare mai mari cu 25 % fata de cele conventionale. Timp de distilare: 12 minute. Adauga in cos
Analizor automat Analizor automat pentru bere FUNKE GERBER model FERMENTO-STAR Acest analizor reprezinta solutia optima pentru unitati de productie de capacitate medie. Analizor automat pentru determinarea principalilor parametrii pentru bere: procent alcoolic; extract real; extract aparent; continut plamada; densitate. Avantajele sistemului: grad mare de acuratete; pentru o buna reproductibilitate a masurarilor este necesara operatia de degazare a probei; echipamentul se calibreaza fata de un produs de referinta a carui parametri pot fi considerati standarde de lucru; pot fi stocate 20 seturi diferite de date pentru calibrare; Adauga in cos
Analiza alimente & bauturi
Analiza, prelevare & testare apa
Biologie & Microbiologie
Cromatografie
Industria laptelui
Laboratoare clinice
Laboratoare control-calitate
Laboratoare interfazice
Mici laboratoare private
Protectia mediului
Sanatate publica
Testarea materialelor
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS