Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Aparatura de laborator Echipamente pentru morarit si panificatie
Aparatura de laborator
Echipamente pentru morarit si panificatie
  Denumire Descriere produs  
Echipament panificatie Amilograf-E Brabender Amilograful Brabender este un instrument standard pentru aprecierea calitatii de panificatie a fainii - prin masurarea si inregistrarea unor parametri importanti ai fainii cum ar fi: maximul de gelatinizare a amidonului continut in faina in functie de temperatura, activitatea enzimatica (alpha amilazei). Instrumentul este in conformitate cu metoda descrisa in urmatoarele standarde internationale si anume: ICC no. 126/1 , AACC no. 22-10 , ISO 7973. Adauga in cos
Echipament panificatie Extenso-graph-E Brabender Extensograful BRABENDER reprezinta solutia optima pentru masurarea proprietatilor de alungire ale aluatului, influenta aditivilor adaugati (acid ascorbic, proteinaze, emulsificatori) caracterizind astfel din punct de vedere reologic fiecare lot de faina. Extensograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare: ICC standard nr.14/1, ISO 5530-2, AACC standard nr 54-10. Adauga in cos
Echipament panificatie Farinograf-AT Brabender Cu ajutorul noului farinograf se obtin indicatii importante pentru panificatie si anume: capacitatea de hidratare a fainii, un factor de baza la intocmirea retetei de fabricatie; inregistrarea variatiei structurii aluatului in timp; ofera indicatii asupra puterii fainii, rezultat important pentru stabilirea amestecurilor de faina in vederea obtinerii unor produse de buna calitate atat in moara cat si in panificatie. Farinograph-AT de la Brabender se remarca prin operare usoara, fiabilitate, reproductibilitatea rezultatelor si prin noul display AT. Adauga in cos
Echipament panificatie Farinograf-E Brabender Principiul de functionare se bazeaza pe inregistrarea rezistentei opusa de aluat in timpul framantarii. Fazele de lucru la farinograf sunt urmatoarele: stabilirea capacitatii de hidratare; inregistrarea curbei farinografice; interpretarea curbei curba obtinuta se interpreteaza cu ajutorul softului. Farinograful Brabender este un aparat cu ajutorul caruia se obtin indicatii importante pentru panificatie si anume: capacitatea de hidratare a fainii; inregistreaza variatia structurii aluatului in timp; da indicatii asupra puterii fainii - important pentru stabilirea amestecurilor de faina. Adauga in cos
Echipament panificatie Glutograf-E Brabender Domeniu de aplicatii: determinarea proprietatilor de intindere si elastice ale glutenului spalat, umed si uscat, continut in coca; parametru important in aprecierea calitatilor fainurilor necesare prelucrarii in industria de panificatie; recunoasterea fainurilor uscate sau degenerate. Caracteristici:design modern, constructie compacta si confortabila; operare usoara datorita unui touchscreen; soft integrat ce permite atat optimizarea masurarilor, cat si evaluari, componente electronice de inalta performanta. Adauga in cos
Echipament panificatie Vascograf-E Brabender Vascograful Brabender este un instrument standard pentru masurarea continutului de amidon si a viscozitatii acestuia functie de temperature si timp. Utilizarea viscografului permite completarea unui profil a proprietatilor reologice pentru amidon sau produsele cu continut de amidon. Vascograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare: ICC no. 169, AACC no. 61-01. Adauga in cos
Echipament panificatie Moara de laborator Brabender BRABENDER Quadrumat Junior este o moara de laborator cu role pentru macinarea boabelor in vederea unei analize ulterioare. Caracteristici generale: precizie ridicata; capacitate mare; operare usoara; rolele de macinare se schimba usor si rapid; sistem propriu de aspirare. O versiune modificata a acestei mori cu alte role, alte caneluri si alta sita se utilizeaza pentru macinarea graului dur pentru obtinerea grisului. Adauga in cos
Analiza alimente & bauturi
Analiza, prelevare & testare apa
Biologie & Microbiologie
Cromatografie
Industria laptelui
Laboratoare clinice
Laboratoare control-calitate
Laboratoare interfazice
Mici laboratoare private
Protectia mediului
Sanatate publica
Testarea materialelor
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS