Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Mobilier de laborator Mobilier de birou
Mobilier de laborator
Mobilier de birou
  Cod Descriere produs  
Mobilier de birou BMR Birou managerial rectangular cu casetiera inglobata in structura
Mobilier de birou BM retur Birou managerial cu retur, corpuri de depozitare inglobate in structura
Mobilier de birou BO01 Birou rectangular operativ cu structura din PAL melaminat, cu corp mobil echipat cu 3 sertare si incuietoare
Mobilier de birou BO02 Birou rectangular operativ cu structura din metal, cu corp mobil echipat cu 3 sertare si incuietoare
Mobilier de birou BO03 Birou operativ cu retur cu structura din PAL melaminat, cu casetiera structurala cu 4 sertare si incuietoare
Mobilier de birou BO04 Birou operativ cu retur cu structura metalica, echipat cu casetiera mobila cu 3 sertare si incuietoare
Mobilier de birou SL3 Statie de lucru de 3 persoane in "stea" cu structura din PAL melaminat. Dimensiuni: 1700/1700x720x750.
Mobilier de birou SL4 Statie de lucru de 4 persoane cu structura din PAL melaminat. Dimensiuni: 2800x1400x750.
Mobilier de birou SL4M Statie de lucru de 4 persoane cu structura metalica. Dimensiuni: 2800x1400x750
Corp depozitare CDBJ Corpuri de depozitare joase de diverse dimensiuni si cu diverse configuratii. Acestea dispun de rafturi reglabile pe inaltime. Sertarele au glisiere metalice cu extractie totala, (optional amortizate), balamale optional amortizate. Aceste corpuri au o latime de 450 mm si o inaltime de 900 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Mobilier de birou CDBI Corpuri de depozitare inalte de diverse dimensiuni si cu diverse configuratii. Acestea dispun de rafturi reglabile pe inaltime. Sertarele au glisiere metalice cu extractie totala, (optional amortizate) iar balamalele optional amorizate. Aceste corpuri au o latime de 450/540 mm si o inaltime de 2100 mm, lungimea fiind variabila, in functie de structura aleasa.
Scaun de birou MEK Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul poate fi inclinat si blocat in pozitia dorita, fara a fi nevoie de o reglare treptata si, de asemenea, este posibila fixarea inaltimii spatarului si a distantei acestuia fata de sezut.
Scaun de birou 2430 Scaunul 2430 se preteaza atat ca scaun directorial cat si ca scaun de birou. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special creat pentru sustinere lombara deasemeni sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului.
Scaun de birou 2450 Modelul 2450 N este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri. Urmareste stilul si forma constructiva a modelelor 2400 si 2410, de aceea la aranjarea birourilor se poate combina foarte bine cu acestea.
Scaun de birou RIVA Modelul RIVA P este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite reglarea in inaltime a fotoliului.
Scaun de birou 5500 Modelul 5500 este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.
Scaun de birou 6400 Scaunul 6400 Aliseo se preteaza atat ca scaun directorial cat si ca scaun de birou. Acest model are tetiera. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; de asemenea sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului.
Structuri
Blaturi de lucru
Corpuri de depozitare
Panouri de servicii
Chiuvete de laborator
Dulapuri de reactivi
Accesorii de laborator
Mobilier de birou
Mobilier scolar si pentru universitati
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS