|
|
|
|
Sisteme de extractie Soxhlet |
|
|
|
Denumire |
Descriere produs |
|
|
Sisteme de extractie SOXTHERM 4XX - Gerhardt |
Metoda SOXHLET este folosita la determinarea continutului total de grasimi din produsele alimentare. Sistemul SOXTHERM permite reducerea timpului de lucru in conditiile unei reproductibilitati comparabile cu metoda Soxhlet traditionala. Procesul de extractie este condus automat cu ajutorul valvelor pneumatice. Functionarea consta in 4 trepte conduse automat: treapta de fierbere; treapta de reducere a solventului; treapta de spalare; treapta de recuperare a solventului. |
|
|
Unitate de extractie manuala Soxhlet - Gerhardt |
unitate manuala de extractie a grasimilor in acord cu metoda Soxhlet; unitate de incalzire multipost (4/6 locuri) cu control individual; cuiburile de incalzire pot acomoda vase de extractie cu capacitatea de 250, respectiv 500 ml; Echipament standard: unitate de incalzire seriala tip EV 14 (4 locuri) cod 1711 sau EV 16 (6 locuri) cod 1712; cuiburi de incalzire, diam. 95 mm, cod 1303; insertii pentru cuiburile de incalzire tip ST ll, cod 1310; tije de sustinere (600x12 mm) tip ST 60, cod 1724; cablu de alimentare; manual de operare. |
|
|
|
|
|
|
|
|