Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Mobilier de laborator Structuri
Mobilier de laborator
Structuri
  Cod Descriere produs  
Structura metalica in forma de C C101 Structura metalica in forma de "C" realizata din profil rectangular din otel cu sectiune 50/30/2 mm, vopsita epoxidic in camp electrostatic, anticoroziv, in diverse culor, cu picioruse reglabile pe inaltime care compenseaza eventuale denivelari ale pardoselii. Constuctie demontabila, usor de montat si configurat. Este recomandata oricarui tip de laboratoare.
Structura metalica in forma de H H101 Structura metalica in forma de "H" realizata din profil rectangular din otel cu sectiune 50/30/2 mm, vopsita epoxidic in camp electrostatic, anticoroziv, in diverse culor, cu picioruse reglabile pe inaltime care compenseaza eventuale denivelari ale pardoselii. Constuctie demontabila ranforsata, usor de montat si configurat, rezistenta la sarcini de pana la 200 kg pe blat. Este recomandata in laboratoare unde se lucreaza cu echipamente foarte grele fara sustinere proprie (etuve, cuptoare, etc), fiind o structura foarte stabila si rezistenta.
Masa de laborator M101 Masa de laborator cu structura dubla reglabila pe inaltime, foarte stabila, rezistenta la vibratii/trepidatii, cu o placa centrala din quartz-compozit, utilzata ca suport pentru echipamente de masurare de inalta precizie (balante).
Structuri
Blaturi de lucru
Corpuri de depozitare
Panouri de servicii
Chiuvete de laborator
Dulapuri de reactivi
Accesorii de laborator
Mobilier de birou
Mobilier scolar si pentru universitati
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS