Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Paleta completa pentru laboratorul dumneavoastra Aparatura de laborator
TERMENI SI CONDITII

INFORMATII DESPRE TERMENII DE UTILIZARE (TDU)

Serviciile puse la dispozitia dvs. de site-ul www.aparaturadelaborator.ro, sunt guvernate de respectarea urmatorilor TERMENI DE UTILIZARE, denumiti in continuare TDU. APARATURADELABORATOR.RO isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara nici o notificare, TDU. Este obligatia dumneavoastra sa verificati versiunea curenta a TDU folosind referinta dedicata - "Termeni si conditii" - din partea de jos a fiecarei pagini.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI ACESTI TERMENI DE UTILIZARE (TDU) NU FOLOSITI ACEST SITE. CONTINUAREA UTILIZARII ACESTUI SITE INSEAMNA ACCEPTAREA DE CATRE DVS. A TUTUROR TERMENILOR DE UTILIZARE (TDU) SI VA OBLIGA LA RESPECTAREA IN TOTALITATE A TUTUROR ACESTOR TERMENI IN SENSUL SPECIFICAT IMPERATIV IN TDU ORI IN TOATE SENSURILE, ACOLO UNDE NU EXISTA O ASTFEL DE SPECIFICATIE.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin site-ul internet detinut, APARATURADELABORATOR.RO va pune la dispozitie o varietate de resurse, formulare de comunicatii si informatii despre servicii si/sau produse numite in continuare SERVICII. Serviciile, inclusiv actualizarile, imbunatatirile, noile functiuni, paginile internet adaugate, design-ul acestora si al elementelor ce le compun, programe si script-urile ce le deservesc sunt supuse TDU.

LIMITARE LA FOLOSINTA PERSONALA IN SCOPURI NON-COMERCIALE

In cazul lipsei unei specificatii exprese contrare, SERVICIILE va sunt oferite dvs. personal si nu aveti dreptul sa le utilizati in scopuri comerciale. Nu aveti, de asemenea, dreptul de a modifica, copia, distribui, transmite, afisa, rula, reproduce, publica, licentia, crea documente si/sau aplicatii/scripturi derivate, transfera sau vinde informatii, programe informatice, servicii sau produse obtinute din aceste SERVICII. Atat timp cat respectati toate obligatiile stipulate in TDU, APARATURADELABORATOR.RO va confera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

NOTA PRIVIND SOFTWARE-UL DISPONIBIL PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR

Pentru o mai usoara utilizare, APARATURADELABORATOR.RO poate include in site referinte la alte site-uri de unde puteti descarca software. APARATURADELABORATOR.RO nu pune la dispozitie pe site-urile sale (pe nici unul din server-ele detinute) software ce poate fi descarcat. Responsabilitatea privind descarcarea software-ului referit, utilizarea acestuia si toate celelalte obligatii provenite din termenii de utilizare ai producatorului/furnizorului acelui software va incumba in exclusivitate. APARATURADELABORATOR.RO nu va raspunde in nici un caz pentru nici o paguba produsa direct, indirect sau avand consecinte derivate din folosirea software-ului referit, performantelor acestuia, documentelor aferente acestuia, informatiilor despre acesta etc., indiferent de paguba: pierderea folosintei, a datelor, a profitului etc.

CONTURIDE ACCES, PAROLE SI SECURITATE

Daca vreunul dintre SERVICII necesita un cont de acces si o parola, dvs. trebuie sa indepliniti procesul de inregistrare prin furnizarea datelor cerute, actuale, complete si exacte asa cum sunt ele cerute de formularul de inregistrare. Veti alege de asemenea un nume de cont de acces si o parola. Responsabilitatea pentru mentinerea confidentialitatii privind numele de cont de acces si parola va incumba in exclusivitate. Mai mult, dvs. sunteti in exclusivitate responsabil de toate activitatile intreprinse folosind numele dvs. de cont si parola dvs. Acceptati sa notificati imediat APARATURADELABORATOR.RO despre orice folosinta neautorizata a numelui dvs. de cont de acces si/sau parola, sau orice alta bresa de securitate. De asemenea, va obligati sa actualizati periodic si cu promptitudine datele furnizate in cadrul procesului de inregistrare si oricare alte informatii solicitate de APARATURADELABORATOR.RO sau conferite de dvs. APARATURADELABORATOR.RO nu va raspunde in nici un caz si sub nici o forma pentru pagube pe care le suferiti ca rezultat al folosirii neautorizate a numelui dvs. de cont de acces sau a parolei, indiferent ca aveti la cunostinata despre aceasta folosire sau nu. Veti putea fi tras la raspundere pentru pagube cauzate direct sau indirect APARATURADELABORATOR.RO sau oricarei alte parti prin folosirea de catre o persoana neautorizata a numelui dvs. de cont de acces sau parolei. Sunteti obligat sa nu folositi niciodata numele de cont de acces sau parola altei persoane, fara permisiunea expresa a acesteia si a APARATURADELABORATOR.RO, obtinuta in scris, in prealabil.

ESTE STRICT INTERZISA FOLOSIREA SERVICIILOR IN SCOPURI ILEGALE, INTERZISE SAU IMORALE

Sunteti obligat sa nu folositi SERVICIILE in scopuri sau moduri care sunt ilegale, interzise sau imorale. Sunt asimilate scopurilor si modurilor interzise toate ingradirile provenite din TDU. Sunteti obligat sa nu folositi SERVICIILE in nici un mod care ar putea distruge, deteriora, dezafecta, incarca excesiv sau aduce atingere serverelor APARATURADELABORATOR.RO, retelei conectate la aceste servere, sau care ar putea interfera cu folosinta optima a SERVICIILOR de catre oricare alta parte. Va este interzis sa incercati obtinerea accesului neautorizat la oricare dintre SERVICII, alte conturi de acces, sisteme de calcul, retele conectate la server-ele APARATURADELABORATOR.RO si, in general la orice resursa pentru care nu aveti drepturi, indiferent de mijloace: hacking, incercarea sau fortarea parolelor sau oricare alte mijloace. Aveti obligatia de a nu obtine sau incerca sa obtineti nici un material sau informatie care nu este intentionat pusa la dispozitia dvs. prin SERVICII. Va este interzis sa publicati in rubricile site-ului in care este permisa postarea de informatii, informatii cu caracter secret, rasist, obscen, imoral, ilegal, interzis sau care ar putea leza alti utilizatori ai SERVICIILOR. Va este interzis sa incarcati pe server-ele APARATURADELABORATOR.RO, sau pe orice alte sisteme de calcul, prin intermediul SERVICIILOR, virusi informatici si oricare alte fisiere distructive sau disruptive.

TRIMITEREA DE INFORMATII NESOLICITATE

APARATURADELABORATOR.RO, nici un membru al echipei noastre, nu accepta si nu ia in considerare informatiile nesolicitate ca: idei, inclusiv idei pentru noi mijloace de promovare, campanii publicitare, promotii, produse sau servicii noi, tehnologii, procese, materiale, planuri de marketing, nume de produse sau servicii. Va rugam sa nu trimiteti nici o creatie, mostra, demonstratie sau alte lucrari. Singurul scop al acestei clauze este politica noastra de a nu crea neintelegeri sau dispute legate de serviciile sau produsele pe care le vom lansa sau strategiile de marketing pe care le vom adopta. Daca, desi sunteti avertizati sa nu trimiteti astfel de materiale, le trimiteti, intelegeti ca APARATURADELABORATOR.RO nu va asigura ca acestea vor fi tratate drept confidentiale si nici nu va recunoaste de drepturi de autor asupra lor.

SANCTIUNI

DACA INCALCATI ORICARE DIN OBLIGATIILE STIPULATE PRIN TDU, AUTORIZATIA DVS. DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI A SITE-ULUI INCETEAZA DE DREPT. MATERIALELE OBTINUTE PRIN SERVICII, CU INCALCAREA TDU TREBUIE SA FIE IMEDIAT SI NECONDITIONAT DISTRUSE.

CLAUZE FINALE

APARATURADELABORATOR.RO ISI REZERVA DREPTUL DE A MODIFICA, SUSPENDA SAU INCETA SA PUNA LA DISPOZITIE TOATE SAU ORICARE DIN SERVICII SAU DREPTUL DVS.DE A LE ACCESA. APARATURADELABORATOR.RO ISI REZERVA DREPTUL DE A STERGE, MODIFICA ORICARE DIN SERVICII SAU BLOCA ACCESUL DVS. LA ACESTEA.
APARATURADELABORATOR.RO NU RASPUNDE PENTRU NICI O MODIFICARE, SUSPENDARE SAU INCETARE A ORICARUI SERVICIU SAU PENTRU PAGUBE CAUZATE DIRECT SAU INDIRECT ORI DERIVATE DIN ACESTEA. APARATURADELABORATOR.RO ISI REZERVA DREPTUL DE A TRIMITE NOTIFICARI PRIN E-MAIL, IN MOD REGULAT SAU OCAZIONAL SI DE A PUBLICA NOTIFICARI IN SITE-URILE PROPRII.
APARATURADELABORATOR.RO ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI APARA INTERESELE FOLOSINDU-SE DE ORICE PREVEDERE LEGALA APLICABILA PE TERITORIUL DE DOMICILIU AL PERSOANEI CARE NU RESPECTA PROVIZIUNILE TDU, URMARIND APLICAREA LA MAXIM A ACESTOR PREVEDERI.
APARATURADELABORATOR.RO ISI REZERVA DREPTUL DE A MONITORIZA, INREGISTRA SI A FOLOSI ORICE MIJLOACE TEHNICE SI INFORMATICE PENTRU A DEPISTA PERSOANELE SAU ORGANIZATIILE CARE NU RESPECTA TDU SI A LE ADUCE IN FATA JUSTITIEI. TOATE DREPTURILE CARE NU VA SUNT CONFERITE EXPLICIT PRIN TDU SUNT REZERVATE APARATURADELABORATOR.RO. DREPTURILE ASUPRA INTREGULUI CONTINUT AL SERVICIILOR ESTE REZERVAT APARATURADELABORATOR.RO.

Agitatoare de laborator
Analizoare pentru lapte
Analizoare TOC
Autoclave de laborator
Bai de apa si bai ultrasonice
Balante de laborator
Camere climatice
Circulatoare racire, incalzire
Congelatoare de laborator
Distilatoare
Microscoape
Mori de laborator
Preparatoare de medii
Sisteme de digestie Kjeldahl
Titratoare
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS