|
|
|
|
Aparate determinari fizico-chimice |
|
|
|
Denumire |
Descriere produs |
|
|
Aparat pentru determi-narea compozitiei fizico-chimice din lapte Lactoscope C3 |
LACTOSCOPE C3 este utilizat pentru analiza compozitiei laptelui si produselor lactate prin analiza I.R. Cu ajutorul Lactoscopului C3 se pot determina urmatorii parametri: grasime, proteina si solide totale. Optional se poate determina punctul de congelare si SNF (substante negrase). Avantaje: precalibrat pentru lapte si produse din lapte; pot fi prelucrate pana la 150 probe/ora; intretinere usoara si up-gradare datorita constructiei modulare; costuri de operare reduse etc. |
|
|
Aparat pentru determi-narea compozitiei fizico-chimice din lapte Lactoscope C4 |
LACTOSCOPE C4 este utilizat pentru analiza compozitiei laptelui si produselor lactate prin analiza I.R. Cu ajutorul Lactoscopului C4 se pot determina urmatorii parametri: grasime, proteina, solide totale si lactoza. C4 impreuna cu aplicatia pentru branza: grasime, proteina, solide totale si lactoza in lapte si produse lactate; grasime, proteina, sare si umiditate la branza. Optional se poate determina punctul de congelare si SNF (substante negrase). Avantaje: pot fi prelucrate pana la 150 probe/ora; costuri de operare reduse etc. |
|
|
Aparat pentru determi-narea compozitiei fizico-chimice din lapte Lactoscope FTIR Advanced |
Este un analizor complet dedicat analizei complete a laptelui si a derivatilor acestuia, bazat de tehnologia FTIR cu interferometru Wish Bone. Avantaje: robust si stabil; software complet si usor de utilizat ce ruleaza sub WINDOWS; domeniu de aplicatii larg; determinari rapide si precise pentru probe de lapte si derivati din lapte (iaurt, smantana, zer, inghetata); curatare automata si controlul calibrarii etc. Parametri standard: grasime, proteine, carbohidrati, solide, solide negrase; Parametri suplimentari: pH, acizi grasi liberi, acid citric, NPN/uree calculata, punctul crioscopic, proteina reala, cazeina, densitate; Viteza de masurare: 80-120 probe/ora. |
|
|
|
|
|
|
|
|