|
Denumire |
Descriere produs |
|
|
Amilograf-E Brabender |
Amilograful Brabender este un instrument standard pentru aprecierea calitatii de panificatie a fainii - prin masurarea si inregistrarea unor parametri importanti ai fainii cum ar fi: maximul de gelatinizare a amidonului continut in faina in functie de temperatura, activitatea enzimatica (alpha amilazei). Instrumentul este in conformitate cu metoda descrisa in urmatoarele standarde internationale si anume: ICC no. 126/1 , AACC no. 22-10 , ISO 7973. |
|
|
Extenso-graph-E Brabender |
Extensograful BRABENDER reprezinta solutia optima pentru masurarea proprietatilor de alungire ale aluatului, influenta aditivilor adaugati (acid ascorbic, proteinaze, emulsificatori) caracterizind astfel din punct de vedere reologic fiecare lot de faina. Extensograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare: ICC standard nr.14/1, ISO 5530-2, AACC standard nr 54-10. |
|
|
Farinograf-AT Brabender |
Cu ajutorul noului farinograf se obtin indicatii importante pentru panificatie si anume: capacitatea de hidratare a fainii, un factor de baza la intocmirea retetei de fabricatie; inregistrarea variatiei structurii aluatului in timp; ofera indicatii asupra puterii fainii, rezultat important pentru stabilirea amestecurilor de faina in vederea obtinerii unor produse de buna calitate atat in moara cat si in panificatie. Farinograph-AT de la Brabender se remarca prin operare usoara, fiabilitate, reproductibilitatea rezultatelor si prin noul display AT. |
|
|
Farinograf-E Brabender |
Principiul de functionare se bazeaza pe inregistrarea rezistentei opusa de aluat in timpul framantarii. Fazele de lucru la farinograf sunt urmatoarele: stabilirea capacitatii de hidratare; inregistrarea curbei farinografice; interpretarea curbei – curba obtinuta se interpreteaza cu ajutorul softului. Farinograful Brabender este un aparat cu ajutorul caruia se obtin indicatii importante pentru panificatie si anume: capacitatea de hidratare a fainii; inregistreaza variatia structurii aluatului in timp; da indicatii asupra puterii fainii - important pentru stabilirea amestecurilor de faina. |
|
|
Glutograf-E Brabender |
Domeniu de aplicatii: determinarea proprietatilor de intindere si elastice ale glutenului spalat, umed si uscat, continut in coca; parametru important in aprecierea calitatilor fainurilor necesare prelucrarii in industria de panificatie; recunoasterea fainurilor uscate sau degenerate. Caracteristici:design modern, constructie compacta si confortabila; operare usoara datorita unui touchscreen; soft integrat ce permite atat optimizarea masurarilor, cat si evaluari, componente electronice de inalta performanta. |
|
|
Vascograf-E Brabender |
Vascograful Brabender este un instrument standard pentru masurarea continutului de amidon si a viscozitatii acestuia functie de temperature si timp. Utilizarea viscografului permite completarea unui profil a proprietatilor reologice pentru amidon sau produsele cu continut de amidon. Vascograful BRABENDER este in conformitate cu urmatoarele standarde internationale ce descriu in detaliu procedura de testare: ICC no. 169, AACC no. 61-01. |
|
|
Moara de laborator Brabender |
BRABENDER Quadrumat Junior este o moara de laborator cu role pentru macinarea boabelor in vederea unei analize ulterioare. Caracteristici generale: precizie ridicata; capacitate mare; operare usoara; rolele de macinare se schimba usor si rapid; sistem propriu de aspirare. O versiune modificata a acestei mori cu alte role, alte caneluri si alta sita se utilizeaza pentru macinarea graului dur pentru obtinerea grisului. |
|