Logo Aparatura De Laborator Home Site Map Add to Favorites
APARATURA DE LABORATOR SERVICE APARATURA MOBILIER DE LABORATOR TRANSPORT APARATURA CONTACT
Cautare
Cos produse

Nu aveti produse in cos
Cos Produse
Spune unui prieten

SEND
Mobilier de laborator Panouri de servicii
Mobilier de laborator
Panouri de servicii
  Cod Descriere produs  
Panou de servicii PSP Panou de servicii cu rafturi, fara structura metalica. Acest tip de panou de servicii se compune din stalpi structurali pe care pot fi montate prize sau robineti si polite realizate din laminat rezistent chimic pana la 4 ore, cu grosimea de 13 mm. Nu are structura metalica si se monteaza pe blatul de lucru, recomandat in special meselor centrale de laborator.
Panou de servicii PSS Panou de servicii fara structura metalica. Acest tip de panou de servicii permite montarea diverselor accesorii (robineti, prize, etc), numarul acestora fiind usor de suplimentat si panourile acestuia fiind detasabile si usor de inlocuit. Nu are structura metalica si se monteaza pe blatul de lucru, fiind recomandat atat pentru mese centrale cat si pentru mese la perete.
Panou de servicii PSM Panou de servicii inalt, cu structura metalica si panouri interschimba-bile. Acest tip de panou de servicii are structura metalica independenta de cea a meselor, putand deservi atat meselor centrale cat si celor de perete. Este modular si usor personalizabil. Modulul standard este echipat in partea inferioara, exact deasupra blatului cu panouri interschimbabile, modulare si usor detasabile, pe care se pot monta prize sau robineti, iar in partea superioara este echipat 2 polite depozitare cu adancimea de 300 mm pentru mese de perete si de 500 pentru mese centrale, polita inferioara fiind reglabila pe inaltime. Optional, acest tip de panou de servicii poate fi echipat in partea superioara cu dulapuri cu diverse configuratii.
Panou de servicii DSP Dulapuri suspendate pentru panoul de servicii. Acest tip de dulapuri poate fi integrat in structura metalica a panoului de servicii, fiind rigid conectat de structura metalica a acestuia. In standard, dulapurile sunt echipate cu polite reglabile pe inaltime si balamale anticorozive. Optional pot fi echipate cu suporturi de polita anti-extractie accidentala, balamale cu deschidere la 270° si balamale amortizate.
Structuri
Blaturi de lucru
Corpuri de depozitare
Panouri de servicii
Chiuvete de laborator
Dulapuri de reactivi
Accesorii de laborator
Mobilier de birou
Mobilier scolar si pentru universitati
OFERTA SPECIALA
Home  |  Comanda  |  Contact  |  Confidentialitate  |  Termeni si conditii

Copyright © 2010 aparaturadelaborator.ro  |  Powered by WebSynSBS